Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Σαλπάρουμε!!!

Σαλπάρουμε!!!

Μας αρέσουν τα ταξίδια με τα πλοία, και συνήθως όλο και περισσότερο όταν πλησιάζει καλοκαιράκι και λαχταρούμε να πατήσουμε το ποδαράκι μας σε ένα νησάκι. Πως όμως θα γίνει αυτό, αφού θέλουμε μαζί μας και τον αχώριστο φίλο μας, τον  σκύλο μας? Αυτό που μπορούμε να πούμε για αρχή, είναι ότι το ταξίδι μας θα είναι λιγότερο δαπανηρό, αφού ο σκύλος μας δεν βγάζει εισιτήριο, και πιο άνετο για τον σκύλο μας. Παρακάτω θα αναφέρουμε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για αυτήν την διαδρομή.
     -Μπορούμε να έχουμε τον σκύλο μας ελεύθερο, με λουρί βέβαια, στο κατάστρωμα του πλοίου. Είμαστε όμως προσεκτικοί και υπεύθυνοι κάθε λεπτό.
     -Υπάρχουν ειδικά κλουβιά πάνω στο πλοίο όπου μπορούμε να τοποθετήσουμε τα σκυλιά μας. Λίγο επικίνδυνο όμως (εξαρτάται την κατάσταση του κλουβιού) γιατί μπορεί οποιοσδήποτε να ανοίξει την πορτούλα και να στο πάρει. Προμηθευόμαστε λοιπόν ένα λουκετάκι.
     -Δεν επιτρέπεται να έχουμε τα σκυλιά ελεύθερα μέσα στο σαλόνι. Αν το μέγεθος τους το επιτρέπει τα βάζουμε μέσα σε δοχεία, αν θέλουμε να κάτσουμε μαζί στις αναπαυτικές πολυθρόνες του σαλονιού.
     -Αν έχουμε σκοπό να κλείσουμε καμπίνα, πρέπει να ενημερώσουμε ότι έχουμε το κατοικίδιο μας μαζί, γιατί εξαρτάται από την κάθε εταιρεία αν θα μας το επιτρέψει. Μια ερώτηση λοιπόν που δεν πρέπει να ξεχάσουμε, επειδή θεωρούμε εμείς την απάντηση δεδομένη.
     -Έχουμε μαζί το βιβλιάριο του, για τυχόν έκτακτες καταστάσεις.
     -Του δίνουμε λίγη τροφή και νερό δύο περίπου ώρες πριν αναχωρήσουμε. Προσπαθούμε να αποφύγουμε δηλαδή οποιαδήποτε αναταραχή στο στομαχάκι του, ιδιαίτερα αν είναι και λίγο ευαίσθητο.

Και το πλοίο θα σαλπάρει το βραδάκι!
ΠΗΓΗ: WebPet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου