Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Οργανώστε το ενυδρείο των ερπετών σας !!

Οργανώστε το ενυδρείο των ερπετών σας !!


Όταν τα ερπετά σπίτι σας πρέπει να σιγουρευτείτε ότι η δομή ταιριάζει στις ανάγκες του ζώου. Ένα ερπετό ενυδρείο κάνει καλά τη δουλειά του όσο εσείς κάνετε κάποια έρευνα για να βεβαιωθείτε ότι θα είναι ένα άνετο μέρος για αυτούς να διαμένουν.

Δεν έχει σημασία τι είδος ερπετών που παίρνετε, είναι σημαντικό να τους δώσουμε αρκετό χώρο. Πραγματικά δεν υπάρχει κανένα τέτοιο πράγμα όπως πάρα πολύ δωμάτιο. Τα περισσότερα από αυτά τα ζώα σαν να σκαρφαλώνει, ήλιο, ή να τρέχει γύρω, ώστε αν δεν έχουν αρκετό χώρο για να επιτύχει όλα αυτά χωρίς συναίσθημα στενότητα θα αναπτύξουν τονίζουν ότι μπορεί να επηρεάσει την υγεία τους και αυτά, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί ακόμα και να σκοτώσουν.

Ο τύπος της δομής που θα έχετε θα εξαρτηθεί από το ζώο. Για τις μικρές φυλές που είναι γρήγοροι δεν θέλετε ένα μοντέλο που ανοίγει από την πλευρά της, δεδομένου ότι υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι μπορούν να πάρουν έξω όταν η πόρτα είναι ανοικτή. Η οροφή είναι καλύτερο για αυτές τις φυλές. Από την άλλη πλευρά, μερικά ζώα θα είναι πιο εύκολο να διατηρηθεί με ένα χαμηλότερο πόρτα, αν θα υπάρξει εκτεταμένη και συχνή καθαρισμούς.

Η δομή θα πρέπει να διαθέτει επαρκή λάμπα για να κρατήσει το ζώο αρκετά ζεστό. Και πάλι, χωρίς το δικαίωμα εγκατάστασης που θα γλιστρήσει σε σοκ και πεθαίνουν, είτε από το να είναι πολύ ζεστό ή πολύ κρύο. Αυτό θα λάβει ορισμένες προσαρμογές για να το πάρετε ακριβώς σωστό, αλλά θα πληρώσει μακριά σε καλή κατάσταση υγείας για το κατοικίδιο ζώο σας.

Η εγκατάσταση δεξιά θα είναι επίσης εύκολο να διατηρηθούν. Αυτό σημαίνει την ικανότητα να την καθαρίσετε σε τακτική βάση. Πολλές από αυτές τις μικρότερα ζώα είναι πολύ ευαίσθητα στην ασθένεια, μούχλας, κ.α. Πλέον, αν έχουν μια μόνιμη πηγή νερού είναι εύκολο να το χτυπήσει πάνω. Αυτό πρέπει να καθαρίζονται αμέσως, καθώς και κάθε παλαιά τρόφιμα για να αποτρέψει τη διάθεση του ζώου άρρωστο.

ερπετό ενυδρεία είναι διαθέσιμα από διάφορες πηγές, αλλά είναι γενικά καλύτερα να δει τη μονάδα πριν το αγοράσετε. Ακόμα κι αν κάποιος μπορεί να κάνει μια αξιόλογη δουλειά του περιγράφει μια δομή, δεν υπάρχει αγώνας για να δει το σε πρόσωπο και απεικόνιση στο σπίτι σας. Αυτό είναι επίσης ένας καλός χρόνος για να πάρετε τις συστάσεις από άλλες ερπετό ιδιοκτήτες για να πάρει πληροφορίες σχετικά με το τι πρέπει να αναζητήσουμε και τι

Αρθρο Πηγη: Messaggiamo.Com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου