Κυριακή, 20 Μαρτίου 2011

Προστατέψτε τα πτηνά σας

9 τρόποι να προστατευθεί το πουλί μας από τις ασθένειες1. Καλή υγιεινή - τακτικά καθαρίστε το κλουβί πουλιών και τις συσκευές σε την. Ο καθαρισμός πρέπει να είναι ολοκληρωμένο ελάχιστο δύο φορές την εβδομάδα.

2. Δεν πρέπει να δώσουμε τα πουλιά μας τις επαφές με άγριος ή ελεύθερος - πουλιά διαβίωσης, τα οποία είναι οι κύριοι φορείς των ασθενειών και των μολύνσεων.

3. Μην βάλτε το κλουβί πουλιών που εκτίθεται στις έλξεις - τα πουλιά μπορούν να πιάσουν ένα κρύο, και δεν πρέπει να εκτεθούν στον ήλιο πλέον από 1 - 2 ώρες, επειδή μπορούν να πάρουν υπερθερμαμένα και μπορούν να πάσχουν από την υποθερμία.

4. Εάν έχετε άλλα ζώα κατοικίδιων ζώων - ένα σκυλί, μια γάτα, παίρνει αρχικά βέβαια ότι δεν είναι επιθετικοί προς τα πουλιά και μόνο έπειτα μπορείτε να τους αφήσετε στο ίδιο δωμάτιο από κοινού.

5. Εξετάστε το κλουβί πουλιών για τα προεξέχοντα μέρη και τα αντικείμενα που μπορούν να βλάψουν τα πουλιά.

6. Ένας πολύ σοβαρός παράγοντας για τις καλές υγείες των πουλιών είναι η κατάλληλη και ισορροπημένη σίτιση. Εκτός από το μίγμα σιταριού, πρέπει να πάρουν αρκετή ποσότητα φρούτων και λαχανικών, από την οποία θα παρασχεθούν τις απαραίτητες βιταμίνες.

7. Επίσης, με το μεγάλο ενδιαφέρον για την υγεία των πουλιών είναι ο κατάλληλος ανεφοδιασμός με τα μεταλλεύματα. Μπορείτε να τους αγοράσετε από το ζωολογικό κήπο με συνδυασμένη μορφή.

8. Είναι επίσης απαραίτητο ότι τα πουλιά σας παίρνουν τις μικρές πέτρες και την άμμο σε ένα χωριστό εμπορευματοκιβώτιο, το οποίο συμβάλλει στην καλά πέψη και τα τρόφιμα - αφομοίωση.

9. Το Overfeeding τα πουλιά με τις πρωτεΐνες ζωικής προέλευσης είναι πολύ επικίνδυνο για τους και μπορεί να προκαλέσει το podagra και να οδηγήσει στην ανώμαλη όρεξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου