Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2011

Επιλογή ενός κλουβιού πουλιών

Επιλογή ενός κλουβιού πουλιώνΤα κατοικίδια ζώα έχουν μια μεγάλη επίδραση στους ανθρώπους, αυτό έχει μελετηθεί και έχει ερευνηθεί για πολλά έτη, χωρίς τις πραγματικές επιστημονικές υποθέσεις μπορεί να είναι σχετικά ασφαλές να ειπωθεί ότι πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι η κατοχή ενός κατοικίδιου ζώου βελτιώνει τη ποιότητα ζωής τους. Για τους εραστές πουλιών η επιλογή στα κατοικίδια ζώα είναι σαφής, η κατοχή ενός πουλιού στο σπίτι είναι κάτι που πολλοί άνθρωποι αγαπούν, και φυσικά, τα πουλιά μπορούν να προσθέσουν πολύ ύφος στο σπίτι επίσης.

Το δόσιμο στο πουλί σας του ζωτικού χώρου του είναι ένα από τα προϊόντα πρώτης ανάγκης της ιδιοκτησίας πουλιών. Εντούτοις, με τα διαφορετικά πρότυπα, τα μεγέθη, και τα χρώματα των κλουβιών πουλιών διαθέσιμων στα καταστήματα κατοικίδιων ζώων σήμερα, να έχετε μια δυσκολία επιλέγοντας το καλύτερο σπίτι για το πουλί σας.

Εντούτοις, μην φοβηθείτε ότι για είναι εδώ μερικές οδηγίες που θα βοηθούσαν να καταστήσουν την αναζήτησή σας εκείνου του τέλειου κλουβιού πολύ ευκολότερη. Τους ακολουθήστε και οι πιθανότητες είναι εσείς δεν θα πάνε ποτέ στραβά!

Τα μεγάλα πουλιά, αφ' ενός, πρέπει να κρατηθούν στα κλουβιά με τους φραγμούς που τοποθετούνται οριζόντια παρά για να παρέχουν κάθετα έναν τόπο συναντήσεως για την αναρρίχηση και την άσκηση.

Να είστε ιδιαίτερος με τη μορφή και το ύφος των κλουβιών.

Αυτό είναι μια πολύ σημαντική εκτίμηση δεδομένου ότι υπάρχουν μελέτες που δηλώνουν ότι τα στρογγυλά κλουβιά πουλιών είναι καταστρεπτικά στην ψυχολογική υγεία των περισσότερων πουλιών. Οι ψαρευμένοι αυτοί, επομένως, είναι πολύ προτιμητέοι.
Τις περισσότερες φορές, αυτά τα κλουβιά μπορούν να κρεμαστούν ή να τοποθετηθούν σε μια στάση. Έρχονται επίσης σε όλα τις μορφές και τα μεγέθη να στεγάσουν το πουλί κατοικίδιων ζώων σας άνετα και με το ύφος.

Η χειροτεχνία και η ποιότητα του κλουβιού πουλιών πρέπει επίσης να αξιολογηθούν προσεκτικά.
Εξετάστε την ποιότητα του κλουβιού πουλιών πρίν κάνει μια αγορά. Εδώ είναι μερικές ερωτήσεις που απαντούν:

Το κλουβί φαίνεται στερεό και καλοχτισμένο;
Έχει οποιοδήποτε αιχμηρή άκρη ή χαλαρό μέρος;
Αποτελείται από το ανοξείδωτο που δεν θα πελεκήσει ποτέ, είναι εύκολο να καθαριστεί, και είναι μη τοξικό;

Σιγουρευτείτε ότι το κλουβί θα εκτελέσει την κύρια λειτουργία του και αυτή πρόκειται να προστατεύσει το πουλί κατοικίδιων ζώων σας. Εξασφαλίστε ότι το κλουβί πουλιών δεν θα είναι επικίνδυνο στην ευημερία και την υγεία του.

Εκεί πηγαίνετε. Με τον προσεκτικό προγραμματισμό και τη σωστή απόφαση, θα είστε σε θέση να αγοράσετε το καλύτερο κλουβί πουλιών για το πουλί σας. Ένα χρηματοκιβώτιο, μια διασκέδαση, ένα εύρωστο, άνετο, και εξασφαλισμένο σπίτι.

Αποφασίστε σχετικά με την τοποθέτηση και τη θέση του κλουβιού πουλιών σας.

Πρέπει να καθορίσετε όπου θα τοποθετήσετε το κλουβί και το κατάστημα πουλιών σας για το βασισμένα σε αυτό που θα είναι κατάλληλο για το σημείο που έχετε επιλέξει. Το σημείο πρέπει να είναι μακρυά από τα σχέδια και τα παράθυρα, αλλά πρέπει να τοποθετηθεί σε ένα ζωηρό μέρος του σπιτιού για να ενθαρρύνει την αλληλεπίδραση μεταξύ του κατοικίδιου ζώου και των ανθρώπινων οντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου